zaterdag 24 januari 2009

Nooit meer Sinterklaas (Deel 1)

Ook deze week hebben we weer twee dagen gewerkt.
Vrijdagmiddag heeft Leen weer faience uitgebroken: de WC beneden is nu helemaal van zijn blauwe jasje ontdaan. Stijn was ondertussen in de weer met de schouw.
Om het hele proces wat te vergemakkelijken hebben we ondertussen ook weer zwaar geïnvesteerd: onze materiaal is uitgebreid met een kruiwagen.

Tegen de avond hebben we ervoor gezorgd dat Zwarte Piet nog wel binnen kan, maar de "mooie" facadesteen die voor de schouw stond is verwijderd, en ook de opvulmuur rechts van de schouw is nu verdwenen. Leen heeft ondertussen ook een groot deel van de facadestenen gekuist.

Dit weekend moet Leen 2 dagen jureren op een Acro-wedstrijd, dus kan ze niet helpen. Stijn is weer op de tuinmuur gevlogen. Deze keer is het het rechterdeel dat eraan moet geloven. Tegen de middag is het bovengrondse deel afgebroken, en zijn de meeste stenen die vandaag uit de muur gekomen zijn, ook gekuist. In de namiddag is Stijn eerst training gaan geven. Tegen de avond heeft hij dan nog een uur of twee gewerkt: de geul naast de muur is klaar en ook het eerste deel van de muur is uit de grond.

Dat er dit weekend hard gewerkt is, bewijst deze foto:

Een kruiwagen van twee dagen oud die nu reeds een platte band heeft... Kwaliteit noemen ze dat!

Foto's van dit weekend kan je hieronder vinden:
Afbreken Schouw & Tuinmuur

1 opmerking:

Wouter Crucke zei

Teveel lekke banden met je kruiwagen? Ik had het ook maar dat is nu voorgoed voorbij met: http://www.nooit-meer-lekke-banden.be/

groeten,
De Boomdokter