zondag 3 mei 2009

De Grote Update Deel II: Containerpark & Pleistering! (18 april 2009)

Wegens tijdsgebrek is't weer een tijdje geleden dat de blog geüpdatet werd. Voor de leesbaarheid heb ik de update chronologisch opgedeeld in verschillende berichten. Je begint dus best te lezen bij Deel I (één bericht lager dus).

Gisteravond kwam mama met de melding dat Eric vandaag (zaterdag 18 april) onverwacht tijd had om in de voormiddag een handje toe te steken. Dit kwam goed uit: Eric heeft een remorque, en ik een berg afval die eigenlijk naar het containerpark moest.

We hebben dus alle rolluiken, de WC's, het oud ijzer, wat vuilzakken met behangpapier en 2 vuilzakken as uit de schouw ingeladen en zijn ermee naar het containerpark getrokken. Hoewel het zaterdag was, en vrij mooi weer moesten we niet te lang aanschuiven en zijn we zonder problemen alles kwijtgeraakt.

Na het containerpark bleef nog wat tijd over: we hebben dan nog maar eens aangevallen op de pleistering. Terwijl Eric met zijn breekhamer de cementering in de keuken wegkapte, was ik met de hand in de weer om de zwart beroette cement van de schouw weg te kappen (dit was nodig, want blijkbaar is roet zo fijn dat het door een laag pleistering kan dringen, om zo zwarte plekken te veroorzaken).

Eric, bedankt voor de hulp!

Hieronder de foto's.
Pleistering Afkappen

Geen opmerkingen: