maandag 30 maart 2009

Een Vergunningsken (Part II)

Vandaag goed nieuws gekregen! Vorige vrijdag (27 maart) verliep de bezwaarperiode voor onze bouwvergunningaanvraag. Toen ik vanmorgen ging vragen of er bezwaar aangetekend was, bleek het antwoord: nee. Ons dossier wordt nu dus gewoon opgemaakt en er zal een vergunning afgeleverd worden. Er liggen nog 6 dossiers op de stapel vóór ons, maar de mevrouw aan de balie denkt dat we binnen 2 weken wel een vergunning zullen hebben... Op dat vlak: geen problemen meer! Nu nog offertes, aannemers die snel kunnen beginnen, de rest van het werk gedaan krijgen, ...

Ook dit weekend hebben we nog wat werk verzet: de tasso in de keuken, en het behangpapier in de badkamer hebben hun respectievelijke muren verlaten, de deuren boven zijn uit hun hengsels gelicht en op bij een aantal zelfs van hun kassementen ontdaan. Ook boven zijn de kasten rond rolluiken verwijderd. Volgende stap: muren beneden en de schouw afbreken, daarna: de vloer eruit!

1 opmerking:

Nico zei

Hey Leen en Stijn,

via het forum op bouwinfo hebben we jullie blog gevonden.

Wij zijn het koppel die de eerste zitdag samen met jullie geboden hebben. Merci voor de quote ;-) En nog es proficiat met jullie aankoop.

Leuke blog hebben jullie ervan gemaakt. We zijn benieuwd wat jullie ervan gaan maken, het ziet er veelbelovend uit! 't Is ook een huis met veel potentieel hé ;) daarmee dat wij in de tijd ook geinteresseerd waren.

Ondertussen hebben wij ook een huisje gevonden in Torhout. Normaal verhuizen we binnen 4 weken.

Nog veel succes met de verbouwingswerken en we zullen zeker jullie blog regelmatig eens bezoeken!

Groetjes
Nico & Deanie